Hälytysosasto

Hälytystoiminta vaatii sitoutumista ja säännöllistä harjoittelua. Päästäkseen hälytystehtäviin mukaan, on oltava täysi-ikäinen ja suoritettava tietyt koulutusohjelman mukaiset kurssit.

 

Lue lisää

Palokuntanuoret

Sopimuspalokuntien nuoriso-osastoissa järjestetään harrastustoimintaa 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Palokuntanuoreksi voi liittyä kuka tahansa toiminnasta kiinnostunut. Jokainen nuorisotoimintaan osallistuva saa valmiuksia ja taitoja toimia arkielämän yllättävissä tilanteissa.

 

Lue lisää

 

Palokuntanaiset

Naiset osallistuvat palokunnissa kaikkiin tehtäviin, kuten pelastustehtäviin hälytysosastoissa. Palokunnilla on kuitenkin myös omia naisosastoja, joissa harrastetaan palokuntanaistyötä, joka on monipuolinen ja hyödyllinen harrastus kaikille palokunnasta ja arkiturvallisuudesta kiinnostuneille.

 

Lue lisää

Palokuntaseniorit

Palokuntasenioreiden toiminta on painottunut yhteisiin tapaamisiin ja virkistystapahtumiin. Kesäretket ja perinteinen, vuoden lopulla oleva tapaaminen ovat vuoden päätapahtumia

 

Lue lisää

 

Varautuminen

Meille varautuminen on sydämen asia. Autamme vapaaehtoisten ja verkostojemme avulla kansalaisia varatumaan yhteiskunnan erilaisiin häiriötilanteisiin. Jokaisen tulisi pärjätä omin avuin vähintään kolme päivää (72 tuntia) ilman viranomaisten apua.

 

Lue lisää

Yritykset

Työntekijöiden turvallisuusosaaminen paranee kurssien avulla.
Järjestämme alueellamme yrityksille, kunnille ja muille organisaatioille räätälöityjä turvallisuuskursseja

 

Lue lisää